Parkinformatie


Het landhuis is gelegen op het bungalowpark Hoge Hexel. U maakt gebruik van alle faciliteiten van het park gedurende uw verblijf. De faciliteiten van het park zijn zondags gesloten.

Overdekt zwembad
Op het park is een pas gerenoveerd binnenzwembad, met glijbaan en een peuterbad. Het vakantiepark met overdekt zwembad beschikt onder andere over:
  • 20 meterbad
  • Apart peuterbad (31 graden)
  • Grote stoomcabine
  • Glijbaan
  • Waterval
Wanneer u op het park verblijft kunt u gratis gebruik maken van het zwembad. Bij de ingang van het zwembad kunt u ook diverse zwemartikelen kopen zoals zwembandjes, speelgoed, babyfloats en zwemluiers.

Binnenspeeltuin
Op het park vindt u een gezellige horecagelegenheid. U kun hier terecht voor een heerlijke kopje koffie, of in het restaurant voor een heerlijk diner. Ook is er een snackbar, waar u kunt kiezen tussen afhalen, of gezellig een frietje nuttigen op het terras. In de Serre kunt u terecht voor een lekker drankje met bijvoorbeeld bittergarnituur.

Actief
Iedereen die er van houdt om ook actief te zijn tijdens de vakantie, kan genieten van het beachvolleybalveld, het sportveld, maar ook in het overdekte zwembad of bij de speelvijver met waterspeeltoestel en de zwemvijver; "de Hexelse Plas". Vanaf het zandstrandje stap je zo het frisse natuurwater in. Voor de kinderen zijn er diverse buitenspeeltuinen en zelfs een binnenspeeltuin. De buitenspeeltuinen zijn verspreid over het park, voorzien van kleine speeltoestellen tot grote swingschommels en een kabelbaan. Of roetsj van de glijbaan om vervolgens via de duikelstangen in de zandbak neer te ploffen. Bent u een liefhebber van vissen? Vergeet dan niet om uw hengel mee te nemen, want er is ook een visvijver op het vakantiepark. Rondom de met struikgewas en bomen ingesloten vijvers is het uren lang goed vertoeven.

Fietsverhuur
De omgeving van Bungalowpark Hoge Hexel leent zich met zijn bossen en uitgestrekte landschappen als goede fietsregio. Vanaf het park stapt u direct uw huurfiets op om een van de talrijke fietsroutes te verkennen. Een tip: de route over natuurgebied het Wierdense Veld. N.B. In verband met de vele aanvragen adviseren wij u minstens 24 h van te voren uw fietsen te reserveren via de receptie om teleurstelling te voorkomen. Speciaal voor u als fietsliefhebber verhuren wij fietsen in alle soorten en maten.

Recreatieprogramma
Tijdens de schoolvakantie is er een recreatieprogramma.